Monday, December 14, 2009

m c

aku MC 2 hari last week.. konklusinyer, aku hanya kerja 1 hari minggu lepas.. owh ya, MC sbb temperature aku sgt tinggi smp doktor saspek kena denggi.. takpe2, kasik can 4-5 hari.. kalo maseh demam, kena buat test darah.. alhamdulillah, demam hilang by hari ke3 tp sakit tekak berlarutan smp hari ke5..

HFMD cik kak dah berjangkit kat adik.. jumaat mlm yg lepas adik jadik new born balik sbb bangun every 2 hours.. 1am, 3am, 5am, 7am & 9am.. seb baik sabtu tak keje.. kalo tak mau aku amik EL lagik.. bintik2 pada adik tak sebanyak cik kak, tp clearly lebih besar drp cik kak.. alhamdulillah, ulser kat bibir takde.. so, jadik HFD je la kot.. nway, by today, bintik2 kat adik dah kering.. aku lak gataaaalll tgn nak kupis kulit2 kering tuh.. ahahaha

owh.. pagi tadik aku terjaga sbb adik nak menyusu.. time aku kat dapo tgh prepare susu, aku dgr cik kak tgh pujuk adik, atek.. atek.. angan anges.. (adik.. adik.. jangan nangis..) owwww.. so chumill!!

0 angelic comments (thanx!):