Monday, February 8, 2010

direction

sabtu lepas aku ade event kat Putrajaya. my classmate. syue, also attending the event but takde info pasai majlis tu. so, dia asek la sms aku tny itu ini. aku dok bitawu syue lokasi was at dewan pembandaran putrajaya.. syue smp tny balik kat precint bape sbb puas dier google, tak jmp name tempat tuh.. rupenyer Kompleks Perbadanan Putrajaya.. hahaha..

I remember mase besday party aka family gath + house warming (yg tak berape nak warm) the week b4, aku kasik direction soh carik exit sentul kat duke.. dah bob ngan faizal terlajak sbb actually-nye they need to follow signbod to gombak dulu.. mmg tak jmp la singbod sentul.. dah tersasar lagik orang.. ahahaha.. sorry guys. p'se pardon my bad bad bad sense of direction.. tobat, pas ni aku wajib refer hubby 1st b4 leading any direction..

0 angelic comments (thanx!):