Monday, March 29, 2010

melintas

ini kesah orang melintas jalan.

tak salah pon nak melintas jalan. tp yang aku jelak nyer kat orang yang kontrol ayu, kontrol macho time lintas jalan. mmg dari dulu aku cukupppp pantang! menyampah.. cube korang yg dlm kete berenti kasik aku yg jalan kaki nih lalu, gerenti aku lari2 anak atau ala-ala skipping nak percepatkan langkah supaye kete bleh continue gerak.. ini tak, dah la jalan lembab, pastu bleh pandang2 tak pueh ati lak.. tambah menyampah, bile kapel ke melintas. pompuan tu dah mmg mengade kat tgh jalan pon kontrol2 perasan chantek, yang laki lak konon concern protective macho giler nak kaver pompuan tu la.. bod*h. ko tau tak kalo dah kene langgar, bengkok taw! seb baik la ko lalu dpn org yang waras, kalo ko lalu dpn kete org gilak ke, org mabok ke, ko DAH MATI, tau tak?! ini la kategori orang yang jalan ikot suka.. tau2 dah kene langgar.. tibe2 sedar je dah mati.. haish.. tak bleh bla btul aku.. aku rase mereka2 ini juge bangse yang suka buat org menunggu kot. i bet kalo buat janji dgn diorg, mesti yg jenis lewat + lambat. ye la, suke org tunggu dia.. ala-ala fashionably late.. helo, it is outdated already, ok. bod*h piang!!

p/s : tak pasal2 spoil mood aku pagi2..

0 angelic comments (thanx!):