Friday, April 2, 2010

sedih

Hot Chat kat Hotfm pagi ni telah buat aku naik opis dgn muke yg sgt sememeh. abis bedak aku taw. ishk.

Losing the one we love is really indescribable. Even tormented and heart-breaking cant really fit to tell how our feeling is..

This is the 7th year ayah left us. When ppl says, time will heal.. it may take forever for me to recover.. Kehilangan ini satu kesedihan yang plg besar dlm hidupku. Belum ade lagi kesedihan yang dpt menandingi rasa sedih ini. It took all the strength I had not to fall apart. Our life must go on.. We still have our mama to shower our loves.

Mmg aku teruskan hidup. Without failing to remember ayah all my life. I onced said to myself, kalau sedih macam ni pon I can still be strong & continue my life, there cant be anything worse that can break me down.

So kengkawan & adek2, kalo takat break ngan kapel pon korang nak menanges beriya macam takde esok, p'se grow up.

p/s : tuh yg buat aku rase nak tempeleng jek bebudak AF yg menanges buat-buat bile ade yg tersingkir. poyo gile. bukan takleh jmp balik. bukannye yg tersingkir tu pegi mati. haish.

0 angelic comments (thanx!):