Thursday, September 30, 2010

layan movie

mlm td lepas makan, kitorang tgk Lagenda Budak Setan kat umah. yang movie, bukan drama. ok, outdated, i know. tp disebabkan few ppl around me yang ye ye ckp ceta tu best, aku nak gak la tgk.

humm.. pendek kan ceta, takde la best mane. cam compact giler. pastuh, cam malang giler nasib si ayu tuh. dah la terlanjur, lps tu kena kawen paksa, then, kena blasah ngan laki dia, eksiden smp kena wat plastik surgery, divorced, hilang ingatan & finally meninggal masa giving birth. tak ke malang giler.. aku tak ingat ceta ape yg aku penah tgk dulu, lebih kurang gini gak ceta dier. malang sampai ke sudah.

tp part yg aku paling takbleh blah adelah part ayu dlm labor-room. teran... teran... teran... pastuh cam huru-hara tolak2 orang keliling dia. giler.. manede keadaan cemtuh mase dlm labor room. exaggerate  giler. teran pon ade masa nye. bukan sepanjang masa.. patut la ayu tu mati.. haha. ok. fine. tak klaka.

kesimpulannya, tabest. sape yg kempen baaaeeekkk kat aku pasal ceta ni dulu? ha? sape?

0 angelic comments (thanx!):