Monday, September 6, 2010

nak meyn teytapi..

cik kak dari dulu suka kat toy - Thomas & frens tuh. pantang nampak je keretapi biru tuh, terus je jerit "teytapi!!" walaupon puas dah aku ajo name dia Thomas, stil takmo adapt gak.. even nampak lukisan katun muka jam pon, cik kak ckp "teytapi" (sbb cam muka Thomas)..

lebih kurang kan..

So, lately ni, hubby pon slalu husyar set railway keretapi Thomas ni la. Ade byk set. Set island la.. Set itu la, ini la.. Starter set pon ade tp too basic. Dan byk lagi set la tp aku tak ingat name dia. Tanpa disedari, hubby yang dah menghapal set2 yang ade, with prices skali.. Wah, ini sape yang mau main nihh... Kebetulan plak last week ade warehouse sale Litt Tak.. So, hubby terus sambar 2kotak set Thomas nih.. Satu box tu ade Thomas & Percy. Satu lagi ade locomotive hitam.. 

Now, kakak & adik ade 3 teytapi.. 

1st attempt design railway. Lepas main, cabut2 semua. Sok nak main, design landasan baru..

Main ngan abang Uwais & Umair.

Yang memasangnyer, opcoz la ayah.. Ralit giler dia jadik engineer KTMB..

0 angelic comments (thanx!):