Wednesday, December 1, 2010

Genting & I

2005
amik cuti secara berjemaah bersama diela (eh, ke amik MC aaa? wakakakaa) utk mengubat ati yg duka lara (ecehh..) pegi naik bas dr terminal putra. classic.. :-)

2006
ade 2-3 kali gak pegi ngedate kat situ tp aku pon mosykil ngape xjmp gambo dlm harddisk nih. mmg takde amik piccas kot. tragedi stranded kat atas tu sbb ujan lebat dan kabel car sumer closed so terpaksa naik cab kena RM50 utk smp ke gohtong jaya sungguh la memori! hahaha

2007
baru kawen. honeymoon haruslah di tempat sejuk. walaupon tempat sejuk itu hanyelah di blakang umah mama.

2008
dah ade cik kak. saje bwk jalan2 sbb dia mmg sgt suka yg sejuk2. cik kak bleh genggam ais lame2.. akan naik rashes, pipi jadik kesat, muka merah2 & badan pon layu lesu je kalo panas. cube bwk gi genting, eksaited taw dia! tp tu dulu, skrang kulit pon dah kebal sket tak berape nak sensitip.
2009
sempat berhajat je nak gi tapi dah whole year preggie+dlm pantang lagik. so, takkan la nak gi main outdoor games gak. konklusi, pegi la cameron sajer.

2010
cerita terkini.
isnin lepas, babysitter budak amik cuti. seb baik dia ckp awal, sempat la mak-pak budak amik cuti. last menet punyer planning, hubby tetibe ajak naik genting. kate blakang umah je kan..



tamat.

0 angelic comments (thanx!):