Monday, December 5, 2011

Infection :-(


jari/kuku aku dah sakit dekat 2 bulan, baru la aku gi jumpe doktor. itu pon sebab aku dah tak tahan sangat. bengkak macam nak meletup ujung jari tuh! kalo makan bende pedas, pedih giler rase kat area kuku tu.

tadik, baru jek abih antibiotik yang ke-3 sejak aku jumpe doktor bulan lepas. still tak surut2 but at least dah kurang sakit. after 1st & 2nd antibiotics, aku dah tanyer doc, kalo lepas ni tak baik jugak camner? doc ckp, datang jumpe dia balik. kalo tak baik jugak camner, doc kate kalo nak senang, "WE'LL TAKE OFF THE NAIL".

DEMM.

hubby plak tanya, how is the procedure?

doc ckp, "its very simple, kita bius kat pangkal jari, then use PLIERS, pull the nail off"

dem.

cuak siotttt!!

takpe doctor, i'll continue with antibiotics first.

tapi skrang ubat ke-3 dah abih... camner nihhh???? aduss...


0 angelic comments (thanx!):