Tuesday, December 13, 2011

katil

sale kat greenwood city furniture, katil single besi kaler maroon, RM99 - cash & carry! average normal price between RM130 - RM199. ok la tu kan..

Adik MESTI tido kat lengan mama dier, while Cik kak selalunye tido sblah ayah dia. nobody nak tido bawah kat tilam single. so, kalo dah berempat atas katil queen, tido kena statik, kalo mengereng, mengereng la smp pagi. but do u think kids can maintain at one position? silap! normally, dari tegak mesti jadik melintang. tak pon pepenjuru! adoi.. So, i'm thinking either keluarkan our queen bed & sumer tilam bentang kat lantai, or carik lagi satu single bed utk semua tido kat atas. disebabkan aku sgt2 syg katil kawen solid wood yang tegap & gagah perkasa ittew, we opted for the 2nd option.
pix sekadar hiasan - hasil carian google..

Yep, 8' x 6' kaki ruang golek. enuf for the time being. hopefully, by the time the 3rd angel arrived, both brother & sister will be sleeping in their own room. Then, mommy & daddy will have extra space utk provide peneman kalian. hiks! <3

0 angelic comments (thanx!):