Monday, December 5, 2011

tutti frutti

dari dulu aku tgk sumer orang sebok makan eksrem timbang2, tapi tak terpegi2 jugak. hingga la last week after kitorang bawak mama dinner kat prima sri gombak, we ols pegi la menge-test tutti frutti kat situ... 

kitorang mmg suke bab self-service-ikut-suka-anak-tekak-sendri. letak la banyak mane eksrem, kacang, coklats, syrups etc tapi kena hati2 kawal napsu takot terkujat tgk bil nanti.. 



lepas agak2 dah pueh ati, boleh la gi timbang.. harga keseluruhan dikira :-

teng teng teng..

100g = RM5.30.

FYI, extra cup kosong yang diambil juga kena caj taw. yang size regular kaler pink (kalo tak silap) harga 60sen. konfem bawak balik cuci & simpan :-P
 


ari tu makan eskrem sambil tgk bola. ya, bukan tgk bola di kedai mamak, tapi di kedai eskrem!

0 angelic comments (thanx!):